Trainees

Ons traineeprogramma

In 2017 en 2018 zijn in totaal 20 young potentials gestart bij Haute Equipe in drie verschillende traineeships. Wij krijgen regelmatig verzoeken van relaties uit ons netwerk over de beschikbaarheid van onze trainees en de doelstellingen die wij willen bereiken bij de inzet van deze nieuwe generatie adviseurs. Hieronder leggen wij kort uit hoe ons traineeprogramma eruit ziet.

Op maandag 3 september 2018 is Haute Equipe gestart met haar meest recente groep trainees. Onze nieuwe collega’s worden opgeleid tot volwaardige adviseurs. Tijdens een periode van zeven maanden, waarin de trainees samen aan klantcases werken, worden zij opgeleid door (senior)-adviseurs en externe trainers. Dit alles gebeurt op basis van twaalf verschillende modules. Deze modules bestaan uit inhoudelijke onderwerpen en algemene onderwerpen die belangrijk zijn voor het ‘adviseurschap’. Denk hierbij aan presentatietrainingen, adviestrainingen en andere vergelijkbare zaken die van belang zijn voor onze trainees, collega’s en klanten.

Gedurende het programma worden onze trainees begeleid door de coördinator van het traineeprogramma, een persoonlijk begeleider en nader te bepalen mentoren vanuit een inhoudelijke invalshoek. Het begeleiden, laten ontwikkelen en ontdekken waar onze trainees het beste passen/goed in zijn, staat centraal. 

Naast inhoudelijke modules en begeleiding werken onze trainees gedurende zeven maanden mee op locatie bij onze klanten. Vanzelfsprekend worden zij ingezet op de functies waarin zij ambities/specialisaties hebben, zodat de combinatie van werkervaring en theoretische opleiding in balans is. Ook hier is volop begeleiding aanwezig; vanuit Haute Equipe zelf, maar ook vanuit de klant.

Onze trainees worden opgeleid in de volgende domeinen:

  • Financiën (bedrijfsvoering)
  • Subsidies (verwerving, verstrekking en verantwoording)
  • Juridisch (privacy en Staatssteun)
  • Sociaal domein (effectgerichte en integrale aanpak)
  • Organisatie en Informatie (Omgevingswet, interim management, strategieontwikkeling)

Na het doorlopen van ons traineeprogramma zijn de trainees volwaardige adviseurs met een eigen specialisatie, maar ook met een scherp oog voor en kennis van de andere domeinen waarop Haute Equipe actief is.

En dit alles uiteraard met een glimlach…

Voor meer informatie over inzet, beschikbaarheid, opleidingen en andere zaken kun je altijd contact opnemen met de coördinator van het traineeprogramma:

dr. Annefleur Krijkamp, adviseur       

E-mail: annefleur@haute-equipe.nl
Telefoonnummer: +31 (0)6 11 46 04 42