Traineeship 2 september 2019

Welkom op onze traineepagina. Via deze weg praten we je bij over ons eerstvolgende traineeship en de manier waarop wij starters opleiden.

TRAINEE WORDEN BIJ HAUTE EQUIPE

Op 2 september 2019 start Haute Equipe met haar vierde groep trainees sinds september 2017. Wij stomen trainees in een periode van zeven maanden klaar tot adviseur en geven in deze periode veel aandacht aan jouw ontwikkeldoelen, het trainen van vaardigheden en het ontdekken van het werkveld waarin Haute Equipe zich begeeft. 

Heb jij affiniteit met het publieke domein, ben je op zoek naar een kickstart van je carrière én wil je iets betekenen voor de maatschappij? Dan ben je geschikt voor ons traineeship! 

WAT BRENG JE MEE?

Als toekomstig collega vinden wij het naast een relevante opleiding erg belangrijk dat je bepaalde competenties en energie met je meebrengt. Als Haute Equiper ben je enthousiast, ondernemend, nieuwsgierig, innovatief, flexibel en bovenal een teamplayer die maatschappelijk betrokken is. Als toekomstig adviseur van Haute Equipe werk je met verschillende opdrachtgevers, werkomgevingen en collega’s. Je bent in staat om organisaties snel en succesvol te helpen met de uitdagingen die er op dat moment liggen. 

WELKE TOOLS KRIJG JE VAN ONS?

Ons traineeprogramma is voortdurend in ontwikkeling. Daardoor kunnen we goed focussen op je persoonlijke ontwikkeling, adviesvaardigheden, schrijfvaardigheden én bieden we je (vak)inhoudelijke modules aan in combinatie met een ervaren buddy uit onze eigen organisatie. 

Naast je trainingen en je buddy, word je begeleid door Sandra Mooren (hr-partner) en Theo Timmermans (coach/senior adviseur). Theo, Sandra en andere collega’s zijn hier speciaal voor getraind en zullen jou op een professionele en enthousiaste manier ondersteunen in je ontwikkeling en je helpen je DROOMBAAN te realiseren! 

PRAKTISCHE INFO

Wij bieden een traineeship van zeven maanden aan dat start op 2 september 2019 en duurt tot 31 maart 2020. In de periode januari/februari 2020 zullen Sandra, Theo en onze directie de eerste maanden evalueren en in samenspraak met jou gaan kijken of het traineeship kan worden voortgezet in een adviseurschap. 

Al onze trainees krijgen een arbeidscontract voor 36 uur per week dat is ingedeeld in weken van vier en vijf dagen die elkaar afwisselen. Op maandag tot en met donderdag ga je inhoudelijk aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en de vrijdagen ben je om de week op een van onze kantoren voor het volgen van een training of werk je samen aan groepsopdrachten. 

Omdat we van trainees verwachten dat ze flexibel en ambulant zijn, krijg je van ons vanaf werkdag één een leaseauto, een laptop en een telefoonvergoeding en word je binnen onze organisatie als volwaardig adviseur behandeld; je wordt voor alle evenementen, bijeenkomsten en feestjes uitgenodigd. 

Daarnaast bieden wij onze trainees een vast startsalaris van € 2.000,- bruto per maand. Onze ex-trainees die de stap naar het adviseurschap hebben gezet, groeien bij goede prestaties snel door in salaris. 

LAAT JE OVERTUIGEN!

We bieden je een aantal opties om nader kennis te maken met onze werkwijze én organisatie. Je kunt ook direct je interesse kenbaar maken en solliciteren door een e-mail voorzien van motivatie én cv te sturen naar vacatures@haute-equipe.nl t.a.v. onze collega Nick Pijpers. 

Telefonisch kennismaken met ex-trainees

We bieden je de mogelijkheid om eerst telefonisch kennis te maken met Nick (recruiter) óf een van onze ex-trainees. Deze laatste groep collega’s praat je graag bij over hun ervaringen en waar ze nu staan in hun ontwikkeling. 

Wij kijken uit naar je reactie! Voor vragen kun je contact opnemen met Nick Pijpers via 06-21509816 of nick@haute-equipe.nl.

 

UPDATE 1 JULI 2019

Helaas zijn al onze sociaal domein traineeplekken 'uitverkocht'. Wij zoeken vanaf heden actief kandidaten met een juridische- of financiële achtergrond.