Over Ons

Samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat. Dat is wat ons bindt. Wat willen we met elkaar bereiken, wat moeten we daarvoor doen en wat hebben we daarvoor nodig? Dit zijn de vragen die we ons daarbij stellen en die we samen beantwoorden. Antwoorden op complexe vragen die je niet alleen kunt geven, maar die je door middel van cocreatie op basis van diverse in een team aanwezige expertises met elkaar ontdekt. Dat is geen technische exercitie, maar vooral mensenwerk.

Als opdrachtgever of collega van Haute Equipe kun je rekenen op de kennis en ervaring van onze gehele organisatie en haar netwerk.

Wij werken op landelijke basis vanuit vier kantoren in Hoofddorp (Hoofdkantoor), Arnhem, Leeuwarden en Helmond. 

Blijf op de hoogte van onze laatste activiteiten door ons te volgen via LinkedIn.

Over Ons

Onze filosofie: met een glimlach!

Samen ondernemen zit in ons bloed en dat doen we met plezier en samen met onze klant. Onze relaties werken aan maatschappelijk resultaat en doen dat samen met onze specialistische en gemotiveerde adviseurs, die als bonus een heel team achter zich hebben staan. Dat is onze meerwaarde.

Binnen ons bedrijf organiseren wij regelmatig opleidingen en delen wij onze kennis actief met collega´s en relaties. Naast inhoudelijke kennisdeling, werken we ook continu aan onze competenties. Dat vinden we heel belangrijk, want je kunt technologie kopiëren; onze mensen niet.

 

Ons onderscheid

Onze adviseurs zijn deskundig, daadkrachtig, kritisch, verbindend, delen kennis en zijn nooit alleen in het vinden van oplossingen voor jouw unieke vraag. Onze lijnen zijn kort en gericht op het maatschappelijk resultaat van onze relaties.

Kortom...

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat. Dat doen we professioneel en met een glimlach! Met ons samenwerken betekent vakmanschap, plezier en een frisse impuls voor jouw organisatie.

Wil je er eens met ons over praten? Laten we dan een afspraak maken. Meer weten? Bel of mail onze Daan op 023 - 547 19 13 of info@haute-equipe.nl.

Wil je solliciteren? Bekijk dan onze vacaturepagina via deze link. Mocht je als zelfstandig adviseur willen aansluiten in ons netwerk dan kan dat via deze link