Welkom collega's, september 2018!
  • by Nick Pijpers
  • 04 Sep 2018

Welkom collega's, september 2018!

Haarlem, 4 september 2018

Vandaag hebben wij 7 nieuwe collega's mogen verwelkomen op ons hoofdkantoor in Haarlem. Met veel energie én plezier is een groep van 5 trainees met dank aan de gemeente Goeree-Overflakkee gestart aan een 7 maanden durend traject waarin deze young potentials worden opgeleid tot adviseur voor het publieke domein. Vrijdag de 7e publiceren wij een verslag van dit introductieweekend en stellen wij alle trainees nader voor.

Naast de trainees hebben wij deze zomer nog drie ervaren adviseurs toegevoegd aan onze organisatie. Martien Schaart is op 1 augustus jl. gestart als senior financieel adviseur en is vanaf zijn eerste werkdag bij Haute Equipe ingezet als interim financial bij de gemeente Doetinchem. Martien is specialist in de regio Midden- en Oost Nederland.

Ellen Wichard is net als onze trainees ook deze week gestart bij HE. Ze komt net als Martien te werken in de regio Midden- Oost Nederland en is senior adviseur in ons sociaal domein. Ellen werkt momenteel als interim Teammanager Werk/Inkomen en Zorg/Inkomen bij de gemeente Overbetuwe.

Voor ons juridische domein hebben wij Gerard Top mogen verwelkomen als jurist met een bestuursrechtelijke achterstand. Gerard komt net als onze andere juristen te werken voor ons juridische advies-loket en is op dit moment in de race voor zijn eerste interim opdracht bij een gemeente óf overheid in de Randstad.

Wij wensen alle nieuwe collega's heel veel succes toe en kijken uit naar een duurzame en fijne samenwerking!

Voor meer informatie over onze nieuwe óf bestaande adviseurs kun je het beste contact opnemen met Daan Ruigrok of Jan Douwe Box via 023-54781913.