Zoekt u een specialist voor het schrijven van uw subsidieregeling?
  • by Rombout Speelman, Haute Equipe team subsidies
  • 04 Jul 2018

Zoekt u een specialist voor het schrijven van uw subsidieregeling?

Haute Equipe heeft ruime ervaring met het schrijven van subsidieregelingen die uw beleidsdoelen realiseren. Gezamenlijk komen we tot een subsidieregeling die effectief, efficiënt en rechtmatig is. Wij hebben dit ondertussen samen met veel (grote en middelgrote) gemeenten al mogen doen. Elke regeling weer voor een ander beleidsdoel, variërend van elektrisch vervoer, aardgasloos wonen, burgerparticipatie, duurzaamheid, erfgoed, economische ontwikkeling en meer. Een goede subsidieregeling komt tot stand door kennis van de beleidsdoelen, doelgroep en werkveld samen te brengen met de kennis over subsidieverstrekking (uitvoering en juridisch). Een echte co-creatie dus. Hierbij wordt ook een staatssteuntoets uitgevoerd.

Daarnaast kan Haute Equipe u ook ondersteunen bij de uitvoering van de regeling. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de beschikkingen, toetsen van subsidieaanvragen, registratie en monitoring in systemen, het betaalbaar stellen van een subsidie en juridische ondersteuning bij bezwaarzaken. 

Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Meer weten? Bel of mail Daan Ruigrok op 023 - 5471913 of via binnendienst@haute-equipe.nl.

Lees meer over onze activiteiten via http://www.haute-equipe.nl/subsidies.html