Open avond Haarlem
  • by John Kaat - j.kaat@haute-equipe.nl
  • 01 May 2017

Open avond Haarlem

Welkom op ons hoofdkantoor in Haarlem! Op donderdag 16 november organiseren wij voor potentiële collega's én zelfstandig professionals in de regio West Nederland een open avond. Op deze avond verwelkomen wij potentiële kandidaten die open staan voor een nadere kennismaking. Deze avond zullen wij gebruiken om de Haute Equipe cultuur te laten proeven, samen nader kennis te maken én eventueel concrete afspraken in te plannen.

Uw gastheer John Kaat, sinds 2000 Haute Equiper

Binnen Haute Equipe is John Kaat als regiomanger verantwoordelijk voor onze regio Noord-, Zuid-Holland en Zeeland. Binnen deze regio werken wij met +40 eigen adviseurs én ruim 20 zelfstandige professionals. Dit alles maakt de regio West belangrijk voor ons als organisatie én voor jou als potentiële collega. John en een aantal van zijn collega's heten je van harte welkom op deze avond!

Genodigden & Programma

Als organisatie zijn wij structureel op zoek naar nieuwe collega's binnen onze vakgebieden. Ben jij ervaren in de publieke sector én actief in onze vakgebieden? Dan nodigen wij jou van harte uit voor onze open avond, waarin wij naast een goedverzorgd buffet ook veel ruimte voor een individuele kennismaking beschikbaar houden, dit in combinatie met twee korte presentaties. Deze presentaties zullen vóór het diner (16.45) en na het diner plaatsvinden (19.15). Op deze manier willen wij iedere bezoeker de kans geven om langs te komen en het programma mee te 'pakken'.

"John: onze regio groeit, naast onze vaste klanten weten ook steeds meer nieuwe relaties ons beter te vinden en wij gebruiken deze open avond voor het kennismaken met nieuwe potentiële collega's en zelfstandig professionals."

Gasten zijn vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom.

Aanmelden

Wij willen de 16e november graag goed voorbereid van start gaan en werken dan ook met een gastenlijst. Je kunt je interesse in onze open avond kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@haute-equipe.nl met daarin jouw contactgegevens. Je ontvangt per ommegaande een ontvangstbevestiging voor onze gastenlijst.

Regiomanager John Kaat (06-22574014) en Recruiter Nick Pijpers (06-21509816) zijn bereikbaar voor vragen of opmerkingen m.b.t. onze open avond.

Onze directie en collega's uit de vakgebieden verwelkomen jou graag op onze open avond.

Route en parkeren

Frederikspark 1, 2012 DA Haarlem. Wij hebben 8 eigen parkeerplaatsen tot onze beschikking, mochten deze bezet zijn dan kunt je gebruik maken van de naastgelegen parkeergarage Houtplein. Let op: het is belangrijk dat gasten gebruik maken van deze specifieke parkeergarage (indien noodzakelijk) zodat wij jouw uitrijkaart kunnen scannen. Wij nemen graag de parkeerkosten op onze rekening.

Over Haute Equipe

Ben je onbekend met onze Haute Equipe Glimlach of activiteiten? Bezoek onze 'Over ons' pagina of LinkedIn pagina voor een nadere indruk van onze adviseurs, dienstverlening en glimlach!