FLEX

Werk je als zelfstandig professional in de publieke sector en wil je onderdeel worden van ons netwerk? Dan maken we graag kennis! We hebben regelmatig mooie opdrachten die we graag met je delen.

We vinden een goede wisselwerking tussen jou en onze adviseurs belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies waar jij ook aan kunt deelnemen. Op die manier leren we elkaar nog beter kennen en zijn we in staat om samen de basis te leggen voor maatschappelijk resultaat.

Het is voor ons belangrijk dat je relevante werkervaring meeneemt in het publieke domein binnen de focusdomeinen waarin Haute Equipe actief is. Dus ben jij bijvoorbeeld dé ondernemende financial of jurist met veel ervaring bij provincies en/of gemeenten? Schroom dan niet om te reageren!

Wanneer je een betrouwbare partner zoekt die aandacht voor je heeft en snel en zorgvuldig handelt, dan ben je bij ons in goede handen. Bel of mail met Peter van Oosten voor een afspraak en een kop koffie: flex@haute-equipe.nl of 06-21509834.