Subsidies

Wat doen wij op het gebied van subsidies?

Haute Equipe – Subsidies heeft het gehele subsidieproces in al zijn facetten in de vingers en wij ondersteunen u om het maximale rendement te halen uit subsidies. Onze adviseurs zijn erop gericht om u als opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen.

Voor subsidieverstrekking helpen wij  u om stimuleringsgelden effectief, efficiënt, maar ook rechtmatig en klantgericht  in te zetten. Uw beleidsdoelstellingen, politieke afwegingen en ambtelijke capaciteit staan daarin centraal. Zoekt u financiering voor uw projecten, dan kunnen wij u ondersteunen bij alle onderdelen van het verwervingsproces, zowel het aanvragen, het beheren als de eindverantwoording (inclusief begeleiding van accountantscontroles).

Daarnaast ontvangt u van ons allround ondersteuning, bijvoorbeeld voor specifieke juridische of financiële vraagstukken gerelateerd aan subsidies, wanneer u de relevante kennis niet in huis heeft.

Meer weten?

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze relatiemanager Daan Ruigrok via 06-22574016 of per e-mail via d.ruigrok@haute-equipe.nl. Indien u direct contact wenst op te nemen met één van onze senior adviseurs dan verzoeken wij u contact op te nemen met Rombout Speelman via 06-10261091.