Sociaal Domein

De essentie van onze aanpak richt zich op het verschuiven van de traditionele focus op middelen naar het bereiken van maatschappelijk resultaat. We verbinden en komen tot nieuwe en verfrissende invalshoeken om de transformatiedoelstellingen een nieuwe impuls te geven.

Wat doen we?

Onze kennis in het sociaal domein is breed. Een greep uit onze projecten:

  • Sturing en monitoring: van middelen naar resultaat (in samenwerking met Celon software);
  • Managen van processen;
  • Transparante financiën;
  • Contractmanagement;
  • Beleid sociaal domein;
  • Samenwerking in de keten.

Onze adviseurs beschikken over ervaring binnen het publieke domein, zodat zij in staat zijn snel voor nieuwe organisaties inzetbaar te zijn. Binnen ons team werken wij op advies én interim-basis voor onze opdrachtgevers.

Sociaal domein weekupdate

Binnen ons team is het monitoren van ontwikkelingen, uitspraken en actualiteiten van belang. Wij verspreiden wekelijks (woensdag) een overzicht van alle actualiteiten per e-mail. Wil je dit wekelijkse nieuwsoverzicht ook ontvangen? Meld je aan via dit formulier en je wordt automatisch toegevoegd aan onze verzendlijst: nieuwsoverzicht sociaal domein aanmelding. 
 

Zicht op de transformatie in het Sociaal Domein

Onderstaande voucher is na het succes in 2015/2016 en begin 2017 weer verlengd met een periode van iets meer dan een jaar. Onze ervaren adviseurs komen graag één dag bij jouw organisatie langs voor een gratis analyse m.b.t. de transformatie sociaal domein. Deze uitnodiging is alleen geldig voor onze relaties in het publieke domein!
 
 
Meer weten? Bel of mail onze Daan op 023 - 547 19 13 of binnendienst@haute-equipe.nl