Welkom op onze open avonden
  • by Haute Equipe
  • 01 May 2017

Welkom op onze open avonden

Haute Equipe organiseert in oktober en november op 5 verschillende locaties een open avond. Deze avonden richten zich op potentiële nieuwe collega's, klanten én relaties uit onze flexibele schil. We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen en verwelkomen je graag op een van onze avonden. UPDATE 20 oktober: de eerste avond in Leeuwarden (19-20) is zeer succesvol geweest. Met ruim 30 gasten hebben wij veel nieuwe potentiële kandidaten én klanten gesproken, wij kijken uit naar de komende bijeenkomsten!

Agenda & Locaties

Speciaal voor iedere avond hebben wij een pagina op onze website aangemaakt, zie onderstaande links (klikken op het adres aub).

Alle sessies starten om 16.00 uur, inclusief verzorgd buffet. De verwachting is dat de avond rond 21.00 uur eindigt.

Voor wie?

Onze open avonden worden speciaal georganiseerd voor potentiële nieuwe collega's, klanten en collega's in ons flex-netwerk. Wil je onderdeel uitmaken van het groeiende Haute Equipe netwerk en heb je altijd al willen weten wat onze meerwaarde is? Kom dan langs op één van onze avonden; we praten je graag persoonlijk bij.

Haute Equipe streeft naar langdurige samenwerkingen. We vinden het belangrijk dat je op een ongedwongen manier nader kennis kunt maken, je interesse in onze vacatures kenbaar kunt maken of om als zelfstandig adviseur de eerste contacten te leggen.

Het is voor ons belangrijk dat kandidaten en relaties actief zijn en/of recente werkervaring hebben opgedaan als adviseur/specialist binnen publieke organisaties. Mocht je als junior adviseur onlangs zijn afgestudeerd en interesse hebben in ons eerstvolgende traineeship (start op 1 februari met een duur van 7 maanden) dan nodigen we je ook van harte uit!

 

Warm welkom 

Onze inhoudelijke collega's, regiomanager en directie zullen aanwezig zijn om jou te ontvangen en bij te praten over onze activiteiten en om te onderzoeken op welke manier wij jouw ambities nu of in een later stadium kunnen invullen vanuit Haute Equipe.

Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Daarom plannen wij na deze avonden vervolgafspraken in met potentiële collega's of relaties in het flexnetwerk.

Aanmelden

Onze deuren zijn op alle avonden tussen 16.00 uur en 21.00 uur geopend. We stellen het op prijs als je je komst aankondigt, zodat we daar rekening mee kunnen houden met de catering. Dat kan bij Nick Pijpers via info@haute-equipe.nl. Nick zorgt er tevens voor dat er op de door jou geselecteerde avond tijd beschikbaar is om met één of meerdere adviseurs binnen jouw werkdomein in gesprek te gaan. 

Graag tot ziens op één van onze avonden!

Blijf op de hoogte van onze avonden via onze LinkedIn pagina via deze link: https://www.linkedin.com/company-beta/271848/admin/updates/