Uitnodiging open avond Leeuwarden
  • by Peter van Oosten, Regiomanager Noord-Nederland (06-21509834)
  • 01 Jun 2017

Uitnodiging open avond Leeuwarden

Welkom in Leeuwarden!

Op 19 oktober 2017 organiseren wij een open avond voor relaties en potentiële collega's. Wij zullen deze avond gebruiken om onze organisatie, activiteiten en visie te delen. Haute Equipe maakt dankzij haar focus in de regio Friesland, Groningen en Drenthe een positieve groei door, iets waar wij trots op zijn, maar vooral vast willen houden.

Onderdeel van onze ontwikkelingen is de opening van ons eerste kantoor in Noord-Nederland, Leeuwarden. Een mooie mijlpaal voor onze collega's in deze regio, waarbij wij vol trots inzetten op verdere ontwikkeling van Haute Equipe en de regio Noord in het bijzonder.

Genodigden

Ben je werkzaam in het publieke domein en sta je open voor een vrijblijvende kennismaking met Haute Equipe? Kom dan langs de 19e! Wij spreken graag met potentiële- en bestaande klanten, potentiële collega's en zzp-ers die werkzaam zijn binnen de domeinen waarin Haute Haute actief is.

Programma

De deuren in Leeuwarden zijn tussen 16.00 uur en 21.00 uur geopend en op twee momenten zullen wij een pitch geven over onze organisatie. Naast deze pitch zorgen wij voor een goedverzord buffet en is er voldoende mogelijkheid om nader kennis te maken met onze inhoudelijke adviseurs of andere collega's.

Onze presentaties worden om 16.30 én 19.00 uur verzorgd. Op deze manier hopen wij alle bezoekers de mogelijkheid te geven om een van de presentaties bij te wonen. 

Aanmelden

Wij gaan de 19e oktober graag goed voorbereid van start en zullen werken met een gastenlijst. Je kunt je interesse in onze open avond kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@haute-equipe.nl met daarin jouw contactgegevens. Wij zullen daarna per ommegaande jouw aanmelding verwerken op onze gastenlijst.

Regiomanager Peter van Oosten (06-21509834) en Recruiter Nick Pijpers (06-21509816) zijn bereikbaar voor vragen of opmerkingen m.b.t. onze open avond.

Namens ons team Noord verwelkomen wij je graag in Leeuwarden op 19 oktober!

Route en parkeren

Crystalic Business Park: François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden (volg afslag Leeuwarden Noord vanaf de afsluitdijk)

Gratis parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerplaats.

Over Haute Equipe

Ben je onbekend met onze Haute Equipe Glimlach of activiteiten? Bezoek onze 'Over ons' pagina of LinkedIn pagina voor een nadere indruk van onze adviseurs, dienstverlening en glimlach!