September start super bij Haute Equipe
  • by Frans Lustermans
  • 19 Sep 2017

September start super bij Haute Equipe

Op 1 september was het opgewonden druk in het monumentale pand van Haute Equipe. Maar liefst 11 nieuwe collega’s meldden zich voor hun eerste werkdag in combinatie met de kick-off van het eerste traineeprogramma. Nog niet eerder startte zo’n grote en bijzondere groep bij het Haarlemse bedrijf. Onder het motto 11=8+2+1, startten 8 trainees, 2 ervaren adviseurs en 1 stagiaire op dezelfde dag. Alles met als doel om onze klanten nog beter te kunnen bedienen in een snel veranderende wereld.

‘Met de start van ons eerste traineeprogramma komt een droom uit’, vertellen directeuren Marion van Staveren en Frans Lustermans. We bieden in 7 maanden tijd een op maat gemaakte opleiding die aansluit op de ontwikkelingen bij onze klanten. Thema’s die onder andere aan de orde komen zijn adviesvaardigheden, presenteren, samenwerken, de werking van overheid en onderwijs en alle inhoudelijke vakgebieden waarop Haute Equipe werkzaam is. Docenten zijn senior adviseurs en externe opleiders.

In de dagelijkse praktijk worden de trainees begeleid door ervaren collega’s. Daarnaast verzorgt opleidingscoördinator dr. Annefleur Krijkamp voor persoonlijke professionele begeleiding. Na afloop van het programma zijn de trainees in staat om zelfstandig als adviseur bij overheids- en onderwijsorganisaties aan de slag te gaan op het gebied van financiën, juridische zaken, het sociaal domein, subsidies en organisatie- en informatievraagstukken. 

De komende periode staan de trainees klaar om werkzaamheden op te pakken en relevante ervaring op te doen. Dat kan tegen bijzondere voorwaarden. Peter van Oosten gaat graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Hij is bereikbaar op 06-21509834 of peter@haute-equipe.nl

Dat het traineeprogramma naar meer smaakt, blijkt wel uit het feit dat er alweer twee nieuwe programma’s in de steigers staan, met als startdatum 1 februari 2018 en 1 september 2018. 

Naast het opleiden van trainees, verzorgt Haute Equipe als erkend leerbedrijf ook stages voor aanstormend talent. 

Haute Equipe Partners in Public is een toonaangevend adviesbureau voor overheid en onderwijs met vestigingen Haarlem, Helmond en Leeuwarden. Wij houden ons bezig met vraagstukken op het gebied van middelen- informatie- en procesmanagement, subsidies, revolverende fondsen, algemeen en bestuursrecht en het sociaal domein.

Bron: Haute Equipe @ LinkedIn